Posters
that matter.

Om os

Vi er en dansk virksomhed som brænder for det gode design, og at påvirke verden i en positiv retning. Vi designer og producerer alting selv, fra vores kontor i Aalborg, med fokus på at skabe kunstplakater som er second to none.

WWF

Dyrenes Beskyttelse

Hvorfor arbejder du i Evermento?

Fordi det er vildt spændende at være en del af en vækstrejse. Derudover har vi nogle meget sunde værdier, med fokus på at være en gevinst for både ansatte, kunder og vores omverden.

Thomas Holm Ingemann Thomsen er stifter bag Evermento - posters that matter.
Thomas Holm Ingemann Thomsen

Stifter

Hvem elsker ikke dyr? At få lov til at gøre en forskel for udrydningstruede dyr, er utroligt berigende. Derudover er det dejligt at arbejde i en virksomhed med sunde værdier og kultur.

Julie Kjær

Content manager

Børsen Gazelle

2019 & 2020

Far og datter med The Rhino Poster
The Elephant Poster & The Rhino Poster hjemme hos en kunde
The Rhino Poster på Lazzawebs kontor i Aalborg

Succesvirksomhed

2020

Miljørigtig

Miljørigtig.dk er en mærkningsordning som viser, at man ønsker at træffe miljørigtige valg i dagligdagen. For os drejer det sig bl.a. om at benytte bæredygtige materialer i produktionen.

Webshop Mærket

Vi er godkendt hos Webshop Mærket, som er din sikkerhed, når du handler på nettet. Mærket gives til webshops som udviser god skik ved handel og markedsføring på nettet.

Miljøvenlig pakning

Vi køber kun bæredygtigt emballage, for at skåne miljøet så vidt muligt. Derudover klimakompenserer vi altid forsendelserne med PostNord, også kaldet "grønne pakker".

Evermento ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
CVR: 35207198

Åbent efter aftale

Kontakt:
service@evermento.com

Besøg os