Posters
that matter.

Om os

Vi er en dansk virksomhed som brænder for det gode design, og at påvirke verden i en positiv retning. Vi designer og producerer alting selv, fra vores kontor i Aalborg, med fokus på at skabe kunstplakater som er second to none.

WWF

Dyrenes Beskyttelse

Evermento støtter Dyrenes Beskyttelse, i kampen for bedre dyrevelfærd i hele verden.

Hvorfor arbejder du i Evermento?

Fordi det er vildt spændende at være en del af en vækstrejse. Derudover har vi nogle meget sunde værdier, med fokus på at være en gevinst for både ansatte, kunder og vores omverden.

Thomas Holm Ingemann Thomsen

Stifter

Jeg får lov at dyrke min kunstneriske passion,
have stor indflydelse på slagets gang og støtter samtidig et rigtig godt formål - det er jo i virkeligheden et drømmescenarie.

Sofie Holdensgaard

Grafisk designer

Børsen Gazelle

2019 & 2020

Far og datter med The Rhino Poster
The Elephant Poster & The Rhino Poster hjemme hos en kunde
The Rhino Poster på Lazzawebs kontor i Aalborg

Succesvirksomhed

2020

Miljøvenlig pakning

Vi forsøger at pakke så miljøvenligt som muligt, bl.a. ved at benytte specialfremstillede papkasser der er skræddersyet til vores produkter, for at undgå emballagespild.

Webshop Mærket

Vi er godkendt hos Webshop Mærket, som er din sikkerhed, når du handler på nettet. Mærket gives til webshops som udviser god skik ved handel og markedsføring på nettet.

Lokal jobskabelse

Vi ansætter med fokus på at skabe stabile og trygge jobs i lokalområdet, særligt for dem som har haft svært ved at få fodfæste på jobmarkedet.

Evermento ApS

Vestre Havnepromenade 1B
9000 Aalborg
CVR: 35207198

Åbent efter aftale

Besøg os